Nešto o nama

Tvrtka je poslovanje započela "još u prošlom stoljeću"

Promjenom svijesti i okruženja, tvrtka je (novim stoljećem) svoje djelatnosti usmjerila prema razvoju, ugradnji i implementiranju ekološko prihvatljivih tehnologija.

Višegodišnjim iskustvom na poslovima ugradnje i servisiranja bioloških uređaja tvrtka je osim zavidnih referenci stekla neprocjenjivo iskustvo o skoro svim vrstama bioloških uređaja.

U šarenilu uređaja koji se jednokratno pojavljuju ili uređaja nepromjenjene tehnologije rada godinama, tvrtka je vidjela priliku da svoja znanja i iskustva pokuša primjeniti na poboljšanju uređaja.

Problem koji je uočen na održavanju bio je nepouzdana elektronika i sistemi upravljanja, koji su osjetljivi na strujne udare. Sve analize su pokazale da bi kvalitetna elektronika cijenovno drastično poskupila proizvod. Razvijen je elektromehanički sistem upravljanja, ugrađene su kvalitetne komponenete koje nisu osjetljive na promjenu napona.... održavanje takvog upravljanja je do pet puta jeftinije....

U procesu rada uočeno je "rasipanje energije" kompresora. Postojeći sistem je prilagođen, kompresor je dobio multifunkcijsko djelovanje čime je poboljšano pročišćavanje. 

Više od 40% kvarova na koje smo pozivani nastalo je zbog nestručnoga postavljanja ili nepravilno postavljenoga režima rada... 20% kvarova je nastalo usljed nepravilnoga rukovanja... Kako smo zaključli najbolja opcija je da uz naš uređaj osiguramo prisustvo kod montaže, te da uz uređaj priložimo priručnik za korištenje.

Zahvaljujući razumjevanju partnera koji su prepoznali naš potencijal i naše ideje, te uz njihovo iskustvo koje su podjelili s nama nastao je biološki pročistač i cijela linija proizvoda BIOcKO.  

Usljed sve većih zahtjeva zaštite okoliša, te vodopravnih uvjeta za zaštićena područja tvrtka je uspjela razviti vlastitu liniju proizvoda koja zadovoljava i najstrože propise, te je nastala linija proizvoda BIOrKO

Nakon toga .....  

"... ne nije septička.... to su biološki pročistači... i da, daju pročišćenu vodu..."